top of page

Art Club – Ilica 43 A
Udruga „Pričalica“,  kao nositeljica aktivnosti sa partnerima; Zavičajno društvo Virovitičana u Zagrbu i Zavičajna zajednica Širokog Brijega, otvara vrata kontinuiranim aktivnostima iz područja kulture  pod nazivom  Art Club - Ilica 43 A. Dvorana koju naše Udruge zajednički koriste na već spomenutoj adresi Ilica 43 A idealna je za dramske, likovne, plesne i glazbene radionice kao i književne susrete.

Pričalica već 15 godina provodi već izuzetno dobro prihvaćen festival FeDOr, sa svojim dramskim radionicama i uličnim performansima. Realizirali smo brojne projekte suvremene i baštinske tematike u zemlji i inozemstvu koristeći se dramom kako alatom za kreiranje. Rezultate rada prezentiramo publici putem medija kazališta i filma.

Počinjemo sa dramskim aktivnostima za djecu i mlade. U prosincu ćemo sa najmlađima provoditi vrijeme uz najljepše bajke i priče a od siječnja kreće dramska igraonica  i dramski studio. U  radu ćemo kroz  dramske igre i vježbe  podizati koncentraciju, razvijati suigru, govorne sposobnosti,  socijalizacija i u konačnici  usvajati priču i uvježbavati scenski nastup. 

  

Ciljana skupina : Svi zainteresirani! Rad se odvija u dobnim skupinama!


Petkom:     18:00 - 19:30 sati,  srednjoškolci.

                  19:30 – 21:00 sati, odrasli


Subotom:  10:00 – 11:00 dramska igraonica za djecu od 4 i 5 godina.

                  11:00 – 12:30 dramski studio za djecu od 6-12 godina

 

Polaznici plaćaju mjesečnu članarinu koja iznosi,  30,00 eura, a drugo i svako slijedeće dijete u obitelji 50% popusta. Mjesečno će se održati 4 termina.

Prezentacija rada podrazumijeva javni nastup pred publikom!

Planirani kontinuirani rad pratit će početak i završetak školske godine.

Benefiti: pozitivan socijalizacijski učinak, podizanje osobnih znanja i vještina,

Afirmacija, ...

„Postani dio velike kreativne obitelji!“  Pogledaj dolje i saznaj više!
Comments


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
bottom of page