top of page

Radionica na temu primijene kombinacije pripovijedanja i coachinga

U srijedu 21 studenog 2019 u kazalištu Virovitica u 19 sati održat će se radionica na temu pripovijedanja i coachinga. Svatko od nas pamti vlastita iskustva u obliku priča koje sami sebi o njima govorimo. To uvelike utječe na zadovoljstvo kvalitetom života i odnose koje imamo sa sobom i drugima. Coaching je metoda koja polazi od pretpostavke da svatko posjeduje vještine koje su im potrebne da dosegnu cilj te nudi načine prelaženja preko prepreka u ostvarenju tog cilja.

Razvijanjem vještine pripovijedanja možemo osnažiti svoj kapacitet da prekrojimo priče koje sami sebi govorimo o vlastitim iskustvima da bi stvorili pozitivniju sliku o istim iskustvima ili sebi samima. Voditeljice radionice su glumica i dramska pedagoginja Snježana Lančić i socijalna pedagoginja Suzana Sokele. Radionica je namijenjena prije svega onima koji u se u svom radu susreću sa ženama žrtvama nasilja ali također i onima koji u svom privatnom životu žele pomoći osobi koja je žrtva fizičkog ili emotivnog nasilja.

Sudjelovanje na radionici je besplatno.

Za sva pitanja i prijave zainteresirani se mogu javiti na email snjezana.lancicp@gmail.com ili na telefon 0996732320.

Ova radionica provodi se u partnerstvu sa odjelom za javno zdravstvo opće bolnice Virovitica i Udrugom SOS telefon u okviru projekta Coaching and Guidence of Women Victims of Domestic Violence Udruge Pričalica financiranog od EU u okviru kljucne akcije 1 programa Erasmus+. Ova publikacija je ostvarena uz financijsku potporu Europske komisije. Ova publikacija odražava isključivo stajalište autora publikacije i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
bottom of page