top of page

Radionica video produkcije


Suvremeni mediji imaju sve veću ulogu u svakodnevnom životu i poslovnom svijetu, a video je jedan od najpopularnijih medija. Kao rezultat projekta Videotality naša Udruga organizira radionicu video produkcije. Na radionici će sudionici moći naučiti kako zauzeti kritički stav prema medijima kojima su izloženi i kako koristiti suvremene tehnologije, prije svega pametne telefone za snimanje, te aplikacije i web alate za uređivanje fotografija i video materijala. Sudionici će biti u stanju sastaviti kratke foto priče te igrane i dokumentarne filmiće te ih objaviti na youtubeu. U okviru projekta Videotality Udruga je poslala četiri osobe na strukturirani tečaj o produkciji medija i uređivanju video uradaka u Kulturring, Njemačku organizaciju posvećenu društveno angažiranim projektima koji se temelje na produkciji filmova i uređivanju video materijala. Projekt Videotality sufinanciran je od Europske komisije u sklopu ključne akcije 1 programa Erasmus+ preko Agencije za mobilnost i programe EU, a radionica je sufinancirana iz proračuna grada Virovitica u sklopu 8. festivala dramskog odgoja FeDOr koji se provodi u partnerstvu sa Kazalištem Virovitica.

Radionica će se održati od 26. do 29 srpnja 2017 u Kazalištu Virovitica od 10 do 12 sati.

Program:

srijeda, 26.7.2017. - predstavljanje sudionika i uvod u medijski odgoj

četvrtak 27.7.2017. - rad na foto priči

petak 28..7.2017. - rad na dokumentarnim filmu

subota 29.7.2017. - rad na igranom filmu

Sudjelovanje na radionici je besplatno. Za prijave molimo popunite online obrazac ili nam se javite na kontakt telefon 0996732320. Kontakt osoba je Snježana Lančić.

Ova publikacija je ostvarena uz financijsku potporuEuropske komisije. Ova publikacija odražava isključivo stajalište autora publikacije i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
bottom of page