top of page

Agencija za mobilnost i programe EU odobrila projekt Coaching and guidance of women, victims of dome


Projekt Coaching and guidance of women, victims of domestic violence proizašao je iz otkrića koje smo stekli kroz edukaciju o neuroedukaciji i coachingu. Svatko od nas pamti vlastita iskustva u obliku priča koje sami sebi o njima govorimo. To uvelike utječe na zadovoljstvo kvalitetom života i odnose koje imamo sa sobom i drugima. Coaching je metoda koja polazi od pretpostavke da svatko posjeduje vještine koje su im potrebne da dosegnu cilj te nudi načine prelaženja preko prepreka u ostvarenju tog cilja.

Žene žrtve nasilja u obitelji često ostaju žrtve upravo zato što trebaju pomoć u razvoju samopouzdanja kroz vještinu oblikovanja pozitivnijih priča koje će rezultirati u poboljšanoj slici o sebi samima. Cilj našeg projekta je usavršiti kompetencije našeg osoblja da bismo pomogli ženama, žrtvama nasilja da se obrate za pomoć i razviju čimbenike zaštite kako bi prekinule krug zlostavljanja.

Ovaj projekt provodi se u partnerstvu sa odjelom za javno zdravstvo opće bolnice Virovitica i Udrugom SOS telefon pod pokroviteljstvom Eurposke komisije. Ova publikacija je ostvarena uz financijsku potporu Europske komisije. Ova publikacija odražava isključivo stajalište autora publikacije i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
bottom of page