top of page

Pričalica sudjeluje na konferenciji o kvaliteti projekata mobilnosti u okviru školskog obrazovanjaNa međunarodnoj konferenciji koja se održala 13.06. i 14.06.2022. u Kolnu u Njemačkoj našu organizaciju predstavljala je “trenerica” (teacher trainer) Kristina Cvetković.

Konferencija pod nazivom “High Quality in School Education Mobility Projects – A Dialogue Between Coordinators of Accredited Mobility Consortia, Course Providers and National Agencies” organizirana je od strane njemačke nacionalne agencije Pädagogischer Austauschdienst (PAD), Nationale Agentur Erasmus+ Schulbildung.

Na konferenciji su sudjelovali predstavnici različitih europskih nacionalnih agencija, predstavnici škola i konzorcija pe predstavnici organizacija pružatelja usluga KA1 tečaja za nastavno osoblje.

Preko različitih plenarnih rasprava, manjih radionica te informalnog druženja sudionici su se imali prilike upoznati s različitim osobama uključenima u provedbu Erasmus + programa, postavljati pitanja o izazovima i problemima u radu te čuti što se događa na europskom nivou.

Bilo je zanimljivo čuti o novinama koje nas sve čekaju, promjenama koje možemo očekivati na novoj platformi koja će zamijeniti postojeću School Education Gateway platformu te poslušati i preporuke i smjernice Europske komisije koje se odnose na kvalitetu tečajeva.


Aktivnost je sufinancirana kroz Aktivnost osposobljavanja i suradnje u okviru programa Erasmus +, koji provodi Agencija za mobilnost i programe EU (AMPEU).

Sufinancirano sredstvima Europske unijeComments


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
bottom of page